De flotteste akvarie dekorationer

De flotteste akvarie dekorationer
De flotteste akvarie dekorationer

Hvis du er ved at få startet dit helt eget akvarie op, er der mange ting at overveje i processen. Du vil sikkert allerhelst, og hurtigst muligt, have fiskene til at flytte ind, så du kan nyde dem og kigge på dem. Det er dog desværre noget af det sidste, du skal tænke på.

Flotte dekorationer til dit akvarium

Køb akvarie dekorationer her direkte online, og vælg mellem en masse flotte dekorationer. Det kan være, at du vil have et gennemgående tema for dit akvarium. Der er et hav af muligheder – ja, nærmest bogstaveligt talt. Dekorationer passer forskelligt sammen, og du skal også tænke på de andre elementer i dit akvarium.

Hvilke planter overvejer du at anskaffe? Hvordan skal bunden være? Dette er med til at afgøre, hvordan du kan sammensætte alle de forskellige elementer, så de spiller perfekt sammen.

Planter og bund

Du kan få en masse forskellige planter. Hvis du fx er faldet for en masse meget lysegrønne planter, kan du overveje, om dine forskellige dekorationer i stedet skal have et mørkere udtryk. Her menes der med mørkere farver og lignende.

At kombinere det lyse og mørke giver nemlig en god kontrast. Hvis du skal tænke på dine kommende fisk, er det også fint at have lysere planter, hvor dine fisk rigtigt træder frem. Men samtidig giver du dem mulighed for at gemme sig ved de mørkere dekorationer, hvis de skulle føle for det.

Bunden er desuden også vigtigt, da det faktisk er den, der vil fylde allermest dekorationsmæssigt. Skal det fx være lyse sten eller mørke sten? Måske du ønsker forskelligfarvede sten. Men forestil dig fx en mørk bund med mørke dekorationer. Det kan komme til at se mærkeligt ud, modsat hvis du vælger kulsorte sten som bund, og som kontrast vælger lysere dekorationer. Dette vil også få dekorationerne til at træde mere frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *