Dinner for two

Dinner for two
Dinner for two

Efter en dejlig lang og varm sommer er de fleste ved at finde ind i hverdagsrytmen igen. Det betyder hektiske dage, tidlige morgener, madpakker, gymnastiktøj, bilkø, osv. osv. Lige pludselig føles ferien allerede langt væk og samtidig føles den næste ferie uendelig langt ude i fremtiden. Så er det med at ruske lidt op i hinanden og sørge for at feriestemningen ikke får lov at slippe sit tag fuldstændig i jer.

Få børnene passet

I de fleste børnefamilier er ferien ofte på børnenes præmisser. Sådan skal det være. Men det kan også blive meget intenst, fordi man lige pludselig er sammen hele tiden i mange uger. Derfor kan det være helt forståeligt, hvis mor og far trænger til lidt tid alene. Uden spørgsmål om det ene og det andet og uden hele tiden at skulle servicere, hjælpe, forklare, osv. osv. Med andre ord kan en friaften være tiltrængt og gøre alverden til forskel. Så tøv ikke, men arrangér en aften, hvor I kan få barnepige og bruge en aften i hinandens selskab.

En god idé til en friaften er at tage ud at spise på restaurant. Og uanset hvad man er til, så er der hjælp at hente på forskellige spiseguides. Ved at udfylde by og præferencer, kommer der en masse forslag frem i dit område. Nyd en aften, hvor I ikke skal lave mad og vaske op, men bare læne jer tilbage, vælge jeres livretter og nyde hinandens selskab. Det er godt for parforholdet og for ens indre velvære og dermed også for familielivet. Det er netop sådanne stunder, der gør, at man har energi og kræfter til de grå hverdage, hvor man måske synes, at det hele går lige lovlig meget op i praktiske gøremål.

Hvor skal vi spise

Når det ikke er så tit, man går ud at spise, kan det faktisk være svært at vælge, hvor man skal gå hen. Nogle sværger til den samme restaurant hver eneste gang. For dem er det, det mest afslappende og dejligt at vide, at man får noget mad, man kan lide.

Andre synes det er sjovt at prøve noget nyt hver gang – er der måske kommet en ny restaurant, der skal afprøves.

Husk hinanden

Det er vigtigt, at vi husker at prioritere vores partner og ved at vælge hinanden til en aften i ny og næ, er der lige pludselig tid og ørenlyd til at koncentrere sig om hinanden. Så få nu sat det kryds i kalenderen og bestil barnepige – sværere er det ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *