Få et bedre parforhold med parterapi

Få et bedre parforhold med parterapi
Få et bedre parforhold med parterapi

Få et bedre parforhold med parterapi i København

Vi kan ikke undgå – selvom vi oplever det som verdens bedste parforhold – at der undertiden kommer problemer i relation i form af konflikter, jalousi, sorg, længsler, misforståelser eller ensomhed. Det er er en del af livet og også parforholdet og helt og aldeles uundgåeligt. Det er sådan livet er. Men det er ikke det samme som at vores parforhold skal ikke kan blive godt igen, hvis vi arbejder målrettet på det. For der er både gode og dårlige måder at takle problemer på og respondere på de udfordringer, I kommer til at møde.

Der er også mange måder at gå i parterapi på. Men fælles for dem alle er, at I kommer til at stå stærkere, end da i startede og at I får det bedre sammen. Det sker først og fremmest ved, at I bliver bedre til at håndtere og få øje på store og små udfordringer sammen, så de ikke får lov til at stå imellem jer. Vigtigt er det også, at I bliver i stand til at udtrykke jer følelsesmæssigt uden at gå i forsvar og uden at gøre jer selv eller hinanden forkerte.

Ved at bruge parterapi, som et godt afsæt og vigtigt værktøj i jeres proces, kan I ændre jeres relation fra et ensformigt eller på-det-jævne parforhold til et samspil fuld af livfuldhed i et  nærværende og meningsfuldt relation. 

 

Parterapi er også hjælpsomt, hvis I ønsker en afklaring på, om I skal blive i parforholdet. Eller om I skal skilles på den bedst mulige og mest hensigtsmæssige måde og flytte væk fra København.

Husk at det er ikke er i jeres uoverensstemmelser eller i jeres udfordringer, der er det problematiske hos jer. Det er jeres måde at reagere på jeres partner, der skaber problemer og smerte mellem os. Kontakt en parterapeut København, det er aldrig for sent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *