Find dine næste smykker fra Ole Lynggaard

Find dine næste smykker fra Ole Lynggaard
Find dine næste smykker fra Ole Lynggaard
Find dine næste smykker fra Ole Lynggaard

Et af mine absolut favorit brands er Ole Lynggaard Copenhagen, jeg elsker Ole Lynggaard smykker. Jeg er helt vild med de unikke designs og det, at det er dansk design, som er håndlavet. Alle smykkerne er designet af enten Ole Lynggaard eller Charlotte Lynggaard.

Jeg har længe været meget fascineret af det danske brand. Man kan tydeligt mærke at alle deres smykker er lavet af materialer af høj kvalitet. Alle deres guldsmykker er i 18kt guld, og de bruger udelukkende ædelsten og diamanter. De har dog også smykker i en lidt lavere prisklasse i sølv og sort rhodineret sølv. 

Jeg har altid været helt vild med deres Lotus kollektion. Det er primært ringene, fra denne kollektion, som jeg har købt flittigt ind af de seneste år og fået i gaver. Jeg har dem i forskellige størrelser, med forskellige ædelsten og faktisk også i forskellige materialer.  

De er alle så forskellige og alligevel så ens og det fede er, at jeg kan mixe og matche dem, som jeg vil. 

For nyligt er jeg også kommet med på bølgen med øreringe med vedhæng, og jeg må sige, at jeg er allerede helt vild med alle de muligheder, der følger med. Både for helt klassiske hverdags øreringe, til over the top øreringe til fest.

Jeg er så heldig, at min lokale guldsmed på Amager er Ole Lynggaard Copenhagen forhandler, og de har altid et rigtig stort udvalg både af nye og ældre varer. Derfor besøger jeg ofte dem, særligt når jeg gerne vil se og prøve nyheder. De giver sig altid god tid til at vise mig de forskellige muligheder og kombinationer og er super gode til at rådgive mig. Derudover er de også altid åbne for, at jeg har nogle af mine egne smykker med, så jeg kan prøve det sammen og se det som en helhed. Og hvad der er virkelig smart er, at de ofte kan huske hvad jeg kan lide, og det har min mand fundet ud af, hvilken vil sige, at han ofte køber gaver til mig derfra, fordi de kan hjælpe ham med at vælge det helt rigtige. Det er super god service, også fordi jeg så ikke altid ved, hvad jeg får, fordi han tør prøve noget andet end hvad der står på ønskelisten. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *