Fra tom lejlighed til drømme lejlighed

Fra tom lejlighed til drømme lejlighed
Fra tom lejlighed til drømme lejlighed

Det var en søndag morgen. Jeg lige blevet 18 for en uge siden. Jeg blev student i år, og er i gang med mit sabbatår. Jeg arbejder fuldtid i Fakta under mit sabbatår, og tjener gode penge. Jeg bor i en lille lejlighed sammen med mine forældre. Jeg havde pakket alle mine ting ned, og var klar til at overtage lejligheden. Mine forældre skulle nemlig flytte til en større lejlighed. Jeg fik mulighed for at overtage lejligheden, og det passede perfekt, da jeg lige var blevet 18. Det var meningen at jeg ville lede efter en lejlighed, men nu har jeg fået chancen at overtage mine forældres. Mine forældre skulle flytte ud om 3 uger, så jeg begyndte allerede at tænke over hvordan jeg ville anrette min lejlighed. Jeg glædede mig virkeligt. Mine forældre havde allerede pakket en masse af deres ting ned. Lejligheden var næsten tom. Der gik så de 3 uger, og det var tid til mine forældre kunne flytte ind i deres nye lejlighed. Jeg hjalp det med at flytte alle deres møbler derhen, og med at pakke ud. Det og flere timer, men det var endelig overstået til sidst. Jeg havde endelig min egen lejlighed. Det var dejligt ikke at have sine forældre omkring sig hele tiden, og så kunne man også få lidt mere privatliv. Der var selvfølgelig virkelig tomt, og jeg skulle få købt nogle møbler. Derfor valgte jeg at tage et lån fra Letfinanssom gav mig et virkelig godt lån. Jeg fik købt en sofa jeg var virkelig glad for. Så købte jeg et fladskærms-tv og tæpper. I alt brugte jeg omkring 30.000 kroner på møbler. Men jeg fik endelig den lejlighed, jeg kunne tænke mig. Det hele var bare på plads og så ud præcis som jeg ville have det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *