Hvad du skal kigge efter, når du køber et nyt par Jordan 4s

Hvad du skal kigge efter, når du køber et nyt par Jordan 4s
Hvad du skal kigge efter, når du køber et nyt par Jordan 4s

Kan du huske dengang, hvor alle gik amok over udgivelsen af den originale Jordan 4 i 1994? Den sko med sit signatur elefantprint og den synlige luftsål blev hurtigt legendarisk. Faktisk er denne sneaker så vigtig for sneaker-kulturen, at den ofte omtales som “den bedste basketballsko nogensinde”. Selvfølgelig er der mange mennesker derude, der gerne vil have fingrene i et par af disse ikoniske sko igen. Heldigvis har Jordan i de seneste år udgivet flere iterationer af 4’eren – især den særlige Black Cat-udgave fra 2014 og den livlige Grape-udgave fra 2016. Disse nye colorways var et stort hit blandt sneakerheads og vakte fornyet interesse for den klassiske AJ4. Men hvordan kan du finde et nyt par Jordan 4’ere, der passer til din personlige stil og skiller sig ud fra resten? Læs videre for at få nogle nyttige tips!

Hvad du skal kigge efter, når du køber Jordan 4s

Der er flere ting, du skal huske på, når du leder efter et par Jordan 4’ere, lige fra materialet til farvesammensætningen og selvfølgelig størrelsen. Den første ting at huske på er, at Jordan 4 er en ikonisk model, så du vil være sikker på, at det par, du vælger, er autentisk. Der er et par måder at identificere et autentisk par på. For det første skal du være opmærksom på æsken, som dine sko kommer i. Autentiske Jordan-sneakers kommer i kasser, der er mærket med “Nike Air” og “Jumpman” og har et billede af Michael Jordan. Derefter skal du tjekke æskens farve og syningerne omkring sålerne. Sømmene skal være hvide eller sorte, og sålerne skal have en synlig luftsål. Endelig kan du bruge et UV-lys til at kontrollere ægtheden. Da sålen på en autentisk Jordan 4 er lavet af syntetiske materialer, herunder kulfiber, vil et UV-lys få dem til at gløde.

Hvilken farve af Jordan 4 er bedst?

Som en generel regel har sorte og hvide Jordan 4’ere en tendens til at være et sikkert valg for stort set alle. Dette gælder især for nye Jordan 4’ere, da disse har en tendens til at komme i alle de klassiske colorways. Mens de klassiske sorte og hvide farvevarianter altid er et sikkert valg, har nogle af de nyere farvevarianter været trenden på det seneste. Hvis du ønsker at skille dig ud fra mængden, så prøv at købe et par Jordan 4’ere i en unik farve som rød, blå eller gul.

Hvilken udgave af Jordan 4 skal du købe?

Jordan 4’ere er blevet udgivet i så mange forskellige colorways og specialudgaver, at det kan være svært at holde styr på dem alle. Den gode nyhed er, at alle specialudgaverne er specielle på hver deres måde og udgør et fantastisk samlerobjekt – også selvom du ikke spiller basketball. Hvis du er på jagt efter et par Jordan 4’ere og gerne vil finde en specialudgave, som du rent faktisk vil bruge, så hold øje med følgende udgaver: – Den særlige Black Cat – The Grape – The Bugs Bunny – The Big Apple – The Annual Air Jordan 4 – The DMP (Do More Play) Special Black Cat-udgaven er ekstremt sjælden og er den mest eftertragtede Jordan 4 i de seneste år. Disse kommer i et elegant sort og hvidt farveskema og har en sort syntetisk nubuck overdel med synlig kulfiber på sidepanelerne. Grape-udgaven er en anden speciel udgivelse, der er blevet meget populær i de seneste år. Disse sko kommer i en iøjnefaldende blanding af lilla, blå og gul. Bugs Bunny-udgaven har eksisteret siden 2017 og har en blå syntetisk nubuck-overdel i blå syntetisk nubuck med hvide og gule accenter. Big Apple-udgaven er en af de nyeste udgivelser til dato og har en sort syntetisk nubuck-overdel med blå og røde accenter. Den årlige Air Jordan 4 er en af de mest eftertragtede Jordan-udgivelser. Disse sko kommer i en sort syntetisk nubuck overdel med synlige kulfiber på sidepanelerne. DMP-udgaven (Do More Play) er en særlig udgivelse, der er inspireret af designet af de originale Jordan 4’ere.

Konklusion

Jordan 4 er en af de mest ikoniske basketball-sneakers nogensinde. Uanset hvilken version du vælger at købe, vil du helt sikkert få masser af opmærksomhed fra andre sneakerheads. Hvis du er på udkig efter et par Jordan 4’ere, skal du sørge for at tjekke vores købsguide og holde øje med specialudgaverne. Disse er som regel de mest eftertragtede og kommer i en række sjove farver, der helt sikkert vil skille sig ud fra mængden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *