Hvor finder vi det rette bådlån? 

Hvor finder vi det rette bådlån? 
Hvor finder vi det rette bådlån? 

Hvor finder vi det rette bådlån? 

Er du på udkig efter en hel ny bil eller ønsker man at få byttet den ældre ud med en bedre, men har ej finanserne til det? Så kan et billån være en smart valg for dig. Når man skal have et billån er der som normalt to muligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Differensen på de 2 er at lånudbyderen kan tilbyde billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, det vil sige långiveren har andel i bilen. Det vil faktisk sige, at hvis man som låneren ikke følger betalingsforpligtelserne, der er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og videresælge bilen for derved at kunne indfri det billigt billån en har optaget. Det kan være en smart løsning, når en ved at man kan overholde ens betalingsbetingelser over tiden, da det her typisk kan være billigere for låneren at tage dette billån. Da renten over løbetiden oftest er billigere. 

Smarte faktorer at holde for øje, når man optaget et billån 

De to afgørende faktorer du bør se på, hvis du skal underskrive et MC lån er lånebeløbet og løbetiden. Lånebeløbet er det beløb i Kr man låner af udbyder for at kunne tilskrive sig bilen. Løbetiden er den periode, som lånet skal afdrages over. Lånebeløbet er derved den mængde likvider du skal benytte til erhvervelsen af bilen. Så det er noget man selv kan reguleres på afhængig af hvilken motorcykel man ender med at købe. afdragsperioden kan ligeledes reguleres alt efter hvor mange penge man har råd til at afdrage MC lånet på månedligbasis. bådlånet kan derved blive dyrere ved at man har en lang afdragsperiode.  

Hvordan skal jeg tage ens billån? 

Når du bør afgøre hvordan man skal tage sit billån er det intelligent at se på den individuelle rente på det MC lån du vil have. Eksempelvis, når man går og bør have en ny bådlån er det rart at vide om man har råd til at påbegynde det billån. En smart måde at holde overblik er at foretage en snak med sin bank for at høre hvordan din finansielle situation ser ud og hvad en har økonomi til. Her kan man selvfølgelig justere det en my afhængig efter om du finder sin drømme båd og så kan du stige det en anelse. Det er selvfølgelig at beslutte noget, som du kan afbetale på længere sigt. Hvis du skal beslutte hvordan ens bådlån skal være er det rart at forstå hvor mange likvider du har i dit månedlige budget til at betale af på det valgte MC lån.  

Ny eller gammel bil 

Det er essentielt at du har med i beregningen den naturlige værdi nedsættelse som motorcyklen får med tiden. Og om du kan komme ud af et uoverskueligt bådlån, for hvis motorcyklen har erhvervet sig så kraftig en værdiforringelse, så man ej kan figøre sig af billånet ved at sælge den. Går man og betaler for luft og det er naturligvis det du mest vil være foruden. Derfor er det esentielt, at man ved at det er denne motorcykel du vil have i en lang tid. Ved en ny motorcyklen tilkommer de den største værdiforringelse, hvis bilen forlader sælgeren. Derfra falder den ikke så stejlt i værdi. Hvis man ser på en gammel båd, som er benyttet eller andet er det intelligent at du for undersøgt standen af motorcyklen.  

Så hvis man træffer at afbetale bådlånet over 10 år, men du sælger motorcykel efter 5 år, så afbetaler du måske på en motorcykel du ej mere har, hvilket ej er hensigtsmæssigt.  

Hvis du for eksempel skal få en båd og derfor har brug for et bådlån, så er der flere kriterier for at man kan påbegynde et bådlån.  Man skal være fyldt enogtyve år gammel, man skal have en årlig indtjening på 180.000 kroner  

Som låntager er der to valg i henhold til om det skal være med eller uden udbetaling, altså, at man betaler en andel af det samlede beløb fra start af. Mange lånudbydere kræver i dag, at man lægger ti-20 % af det samlede beløb af fra starten af købet af en ny bil.  
 
Det kan være utrolig efterænktsomt at få tilbud fra mange forskellige långivere før man starter en beslutning om hvor man bør optage dit bådlån henne, da der som oftest er en variation. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *