Jeg troede, at jeg skulle have nye gulve, men endte med at spare en masse penge på at undersøge det nærmere! 

Jeg troede, at jeg skulle have nye gulve, men endte med at spare en masse penge på at undersøge det nærmere! 
Jeg troede, at jeg skulle have nye gulve, men endte med at spare en masse penge på at undersøge det nærmere! 
Jeg troede, at jeg skulle have nye gulve, men endte med at spare en masse penge på at undersøge det nærmere! 

Jeg er netop flyttet ind i en ny lejlighed, og som ofte er det jo sådan at første gang man ser en lejlighed, som man er interesseret i, så bliver man overvældet og synes alt står knivskarpt. Anden gang man ser den, opdager man lidt flere fejl, og når man så flytter ind så ser man endnu flere. Det er som om, der på mystisk vis kommer flere huller i væggen, gulvet bliver grimmere og jeg kunne blive ved! Og det gjorde sig også gældende for denne flytning. Jeg havde ellers forberedt mig og tænkt over de ting, der skulle laves, jeg synes egentlig, at jeg havde ret godt styr på det. Men da jeg fik nøglerne og fik kigget ordentlig på gulvene, tabte jeg modet et øjeblik. De var virkelig ikke i særlig pænt stand, og langt værre end jeg huskede. De havde mange mærker, hakker, store ridser og nogle steder var der også rester af noget lim eller lignende – kønt var det ihvertfald ikke. Allerede da jeg så gulvene igen begyndte tallene at køre rundt i hovedet på mig, og jeg forsøgte at gennemskue, hvordan jeg skulle få råd til at få hevet gulvet op og lagt et nyt. Jeg havde med vilje lavet luft i mit budget til uforudsete ting, men ikke nok til hvad jeg forestiller mig, et helt gulv koster – men jeg så ikke rigtig nogen vej uden om. For at få en idé om, hvad det ville koste, begyndte jeg at Google lidt rundt. Her faldt jeg over flere eksempler, hvor andre havde stået i lignende situation og var sluppet for at skifte gulvet men i stedet havde fået foretaget en gulvafhøvling. Jeg var dog stadig i tvivl om, om det var en mulighed for mig, fordi jeg syntes godt nok de var medtaget. Jeg tog kontakt til NC Gulve, som var et af de professionelle gulvfirmaer, jeg fandt i min søgen. Jeg aftalte et uforpligtende møde med dem, hvor de kiggede ud på min nye adresse og gik gulvet igennem. Til min store overraskelse var de ikke i tvivl om, at de sagtens ville kunne opnå et tilfredsstillende resultat ved at afhøvle gulvet, og prisen var langt billigere, end jeg havde forestillet mig. En uge efter kom de og udførte arbejdet, og det ligner næsten, at jeg har fået nye gulve! Så nu kan jeg rigtig komme i gang med indretningen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *