Køb dine gaver på en smartere måde og få mere luft i økonomien

Køb dine gaver på en smartere måde og få mere luft i økonomien
Køb dine gaver på en smartere måde og få mere luft i økonomien

Hvis julen er lidt hård ved din konto, så findes der en smart løsning der kan hjælpe dig!

Julen er for mange en måned hvor ens konto er ved at få en nedsmeltning. Der skal købes tusinde af ting og dyre gaver. Det er nok for de fleste den dyreste måned om året. Der findes dog en nem og smart hvorpå du kan flytte nogle af dine udgifter de kommende måneder. Det har man naturligvis altid kunne gøre via forbrugslån, problemet er at de koster utrolig meget at få oprettet. 

I dag kan du få en smart online afbetalingskonto der stort set fungerer som en kasse kredit. Her kan du lave dine køb i stort set alle onlinebutikker på afbetaling. Det bedste er det er så nemt som at bruge et kredit kort. Du kan dermed købe alt på afbetaling. Det gælder varer som tøj, sko, legetøj, elektronik, indretning, frækt lingeri, møbler, vinterdæk, værktøj ja endda sexlegetøj

Det kræver ikke det helt store at komme igang. Hvis ikke du er jagtet af RKI, har et kredit kort og en nemid, så er du stort set køreklar. Når den efter få minutter er oprettet, kan du komme igang med at købe. 

Hvordan skal jeg bruge det når jeg skal handle ?

Det er utrolig nemt at bruge. Rent faktisk skal du stort set købe ind i de forskellige butikker som du plejer. Det er først når du kommer til betalingsdelen at du skal lave lidt om. Her vælger du den nye måde at betale på og pengene trækkes nu ikke længere på din konto. Når du bruger den nye løsning trækkes pengene på istedet på den nye kasse kredit, hvis vi kan kalde den det. Her kan du så efterfølgende angive hvor mange måneder det skal betales retur over. Vælger du f.eks. 10 måneder, så deles beløbet op i 10 bidder der så trækkes hver måned på din konto. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *