Miniferie hos Sonnerupgaard Gods 

Miniferie hos Sonnerupgaard Gods 
Miniferie hos Sonnerupgaard Gods 
Miniferie hos Sonnerupgaard Gods 

 

Hos Sonnerupgaard Gods kan du nu også holde en miniferie i Nationalparken Skjoldungernes Land – miniferie kan bookes fra 2+ nætter og koster i øjeblikket fra 1.782kr. pr. ophold. Jeg har for nyligt selv prøvet miniferie hos Sonnerupgaard Gods, og jeg var super imponeret. 

De tilbyder i ferieperioder flere forskellige koncepter som: Picnic-pakker og grill selv-menuer, shopping hos “Den lille købmand”, mulighed for at bruge det store fællesområde, grill-selv området og bålpladserne. Derudover har Godset fantastisk omkringliggende natur, der er massere skov, enge og marker – der strækker sig, så langt øjet rækker. Derudover er der en masse gode oplevelser i nærheden, som man med fordel kan besøge. Herunder blandt andet vikinge oplevelser, som Lejre Museum, Sagnlandet Lejre, Øm Jættestue og Vikingeskibsmuseet i Roskilde, som giver muligheden for at opleve livet som stenalderjæger, jernalderdansker og viking og se 1.000 år gamle skibe. Derudover finder i også Roskilde Domkirken, Ragnarock og en lækker hovedgade med mulighed for shopping i Roskilde – og selvfølgelig alt det Roskilde ellers har at byde på. På selve Godset finder du også en masse oplevelser herunder blandt andet: gåtur langs Kongestien til Tadre Mølle, som er den ældste trævandsmølle i Danmark. I har også mulighed for at nyde jeres frokost under “Tycho Brahe”-egetræet, mens i iagttager den gamle hovedbygnings voldgrav, hvor der svømmer ænder rundt. En miniferie i Nationalparken Skjoldungernes Land, som i sandhed er kongerigets vugge giver også mulighed for at gå på opdagelse i dette. Det kan også anbefales at leje en cykel og udforske det danske landskab langs landevejene, eller gå ture og udforske nationalparken. Og dette kan jo suppleres med deres lækre picnic-pakker, som er rigtig praktiske, uden at være kedelige. De er tiltænkt, at man kan have dem med på farten, til en velfortjent pause mellem de mange oplevelser. Mulighederne er ihvertfald mange!

Miniferie er en mulighed i ferieperioder og en miniferie pakke inkluderer check-in kl. 15.00 på ankomstdagen, check-ud kl. 10.00 på afrejsedagen, morgenbuffet, adgang til grill-selv-område, adgang til fællesområde og adgang til bålpladser. Så se at få booket en oplevelse i sent glemmer allerede nu. 

Jeg har også ladet mig fortælle, at Sonnerupgaard Gods som noget nyt også tilbyder Glamping nu, og det skal jeg helt sikkert også prøve.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *