Mit hjem er nu fuldendt med helt nye lækre lamper

Mit hjem er nu fuldendt med helt nye lækre lamper
Mit hjem er nu fuldendt med helt nye lækre lamper
Mit hjem er nu fuldendt med helt nye lækre lamper

Jeg gik for nyligt i gang med en større oprydning i mit hjem og nogle gange er det ligesom, at når man først er kommet i gang, så får man blod på tanden for mere og mere. Derfor blev hvad der startede som en oprydning pludselig mere og mere omfattende – og begyndte måske mere at være en make over af hele hjemmet. Men det gjorde egentlig heller ikke noget, jeg er hjemsendt fra arbejde og tænkte, at jeg lige så godt kunne få noget produktivt ud af tiden frem for at lave ingenting og blive doven. Det endte faktisk ud i, at jeg i tre rum valgte at male en væg i hvert rum en anden farve – jeg gik med en mørkeblå, en støvet rosa og en varm sandfarve med lidt glimmer – sidstnævnte er på min datters værelse og hun er yderst begejstret! Efter jeg havde malet og begyndte at sætte nye som gamle ting på plads igen, gik det op for mig at tiden sgu var løbet fra mange af mine lamper. De var altså ikke så smarte længere! Derfor gik jagten på lamper online i gang. Først blev jeg en smule blæst bagover, af de mange muligheder der er. Udvalget synes jo næsten at være uendeligt! Og for at være ærlig tog det mig lige nogle dage at arbejde mig igennem de forskellige muligheder, og finde den stilart jeg søgte – det skyldtes måske også, at jeg slet ikke havde tænkt, at jeg skulle have nye lamper. Det var en ret impulsiv beslutning at disse skulle udskiftes, så jeg havde faktisk ikke gjort mig så mange tanker om, hvilke lamper jeg skulle vælge. Jeg fandt et ret stort udvalg af lamper online hos Lumega Home, og der var vildt meget vejledning og rådgivning på deres hjemmeside, hvilket faktisk gjorde mit valg lettere, da jeg blev klogere på både belysning, pære, de forskellige lamper og muligheder. Derfor valgte jeg at købe samtlige lamper her. Jeg ringede dem faktisk op, da jeg lige havde et par spørgsmål til et par lamper, og de var super søde og gode til at rådgive mig, og det resulterede faktisk i, at jeg valgte lidt anderledes, end jeg havde tænkt, men nu hvor de er sat op, kan jeg se, at det var det helt rigtige valg og jeg er vildt glad for resultatet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *